Twitter Facebook Youtube

Hapja solemne e Shkollës së Muzikës dhe e Shtëpisë së Kulturës në Stanishor, Komuna e Novobërdës

27.06.201314:08

Me mjete të Zyrës për Çështje të Komuniteteve  është bërë renovimi i Shkollës së Muzikës dhe i  Shtëpisë së Kulturës në Stanishor. Më 27 qershor të vitit  2013, në ceremoninë e përurimit ishin të pranishëm  Srdjan Popovic, drejtor i Zyrës për Çështje të Komuniteteve, kryetari  i Komunës së Novobërdës Bajrush Imeri dhe drejtori i shkollës Sasa Miloshevic.

Me këtë rast, Srdjan Popovic  u shpreh i kënaqur që punimet kanë përfunduar me sukses dhe shfaqi   shpresën se kjo shkollë do të kultivojë dhe investojnë në talentente të reja, kurse në Shtëpinë e Kulturës do të ketë më shumë ngjarje kulturore dhe artistike të cilat të rinjve do t'u do ofrojnë përmbajtje të reja .

Kryetari i Komunës së Novobërdës dhe drejtori i shkollës falënderuan Zyrën për Çështje të  Komunitetit me shpresë  se bashkëpunimi i suksesshëm do të vazhdojë edhe në të ardhmen
 

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com