Twitter Facebook Youtube

Drejtori i Zyrës për Çështje të Komuniteteve së bashku me Zëvendëskryeministrin dhe Ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal vizituan Komunën e Parteshit

12.07.201310:40

12 korrik 2013, Drejtori i Zyrës për Çështje të komuniteteve Srdjan Popovic, së bashku me Zëvendëskryeministrin dhe Ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal Slobodan Petrovic vizituan komunën e Parteshit dhe mbajtën një takim me kryetarin e komunës Nenad Cvetkovic.

Gjatë vizitës ata patën mundësi që në fshatin Budruga të takohen me banorët e fshatit dhe të flasin për problemet e tyre dhe sfidat me të cilat ballafaqohen, ndërsa në Pasjan u takuan me anëtarët e Kuvendit komunal.

U pajtuan që Qeveria e Kosovës të investoi më shumë në projekte të infrastrukturës rrugore. 

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com