Twitter Facebook Youtube

Fletë-falenderim i komunitetit Malazes për drejtorin e Zyrës për çështje të komuniteteve

16.07.201316:20

Me rastin e 13 korrikut, Ditës së shtetësisë së Malit të Zi, anëtarët e shoqatës së malazesve të Kosovës “Matica” dhe të Partisë Liberale Malazeze i dorëzuan një fletë-falenderim drejtorit të Zyrës për cështje të komuniiteteve, Srdjan Popovic për mbështjetjen e plotë të cilën po i ofron popullit malazes në rrugën e integrimit në shoqërinë kosovare.  

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com