Twitter Facebook Youtube

U zhvillua ceremonia e përmbyljess së Projektit njëvjeçar ,,Fuqizimi nëpërmjet edukimit“

13.08.201315:16

Organizata joqeveritare "Zëri  romëve, ashkalinjve dhe i egjiptasve”,  përfundoi  me sukses projektin  njëvjeçar, "Fuqizimi nëpërmjet edukimit, i cili u zhvillua me mbështetjen e Ambasadës Finlandeze në Prishtinë. Manifestimi u mbajt në hotelin "Graçanica".

Pas fjalime hyrëse nga përfaqësuesit e VoRAE  dhe të Ambasadës   Finlandeze, u bë  një prezantim i shkurtër i rezultateve dhe iu ndanë  diploma kandidatëve  të cilët kanë përfunduar me sukses një kurs të gjuhës shqipe, i  cila ishte pjesë e programit.

Zyrën për çështje të komuniteteve e përfaqësuan Sanela Sadikovic Ljubica Jankovic dhe Erxhan Galushi
 

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com