Twitter Facebook Youtube

Drejtori i Zyrës për Çështje të Komuniteteve vizitoi Komunën e Vushtrrisë

10.03.201410:13

Në kuadër të vizitave në komuna, Drejtori i Zyrës për Çështje të Komuniteteve z. Srdjan Popovic dhe Zëvendëskryeministri/Ministri i ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Slobodan Petrovic  u takuan  me kryetarin e Komunës së Vushtrrisë, z.Bajram Mulaku.

Qëllimi i vizitës ishte situata aktuale në Vushtrri, si dhe projektet që do të mund të realizoheshin për të përmirësuar kushtet e jetesës së komuniteteve në këtë komunë.

Z. Popovic theksoi se bashkëpunimi i deri tanishëm ndërmjet Zyrës për Çështje të Komuniteteve dhe Komunës së Vushtrrsë ka qenë në nivel të kënaqshëm dhe ky bashkëpunim duhet të vazhdojë edhe në të ardhmen.
 

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com