Twitter Facebook Youtube

Të gjithë qytetarëve të fesë islame Ju urojmë festën e madhe të Fitër Bajramit me dëshirën që të kaloni atë në paqe, solidaritet dhe bujari.

04.10.201414:37

Të gjithë qytetarëve të fesë islame Ju urojmë festën e madhe të Fitër Bajramit me dëshirën që të kaloni atë në paqe, solidaritet dhe bujari.

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com