Twitter Facebook Youtube

URIME 8 MARSI

06.03.201515:47

Respekti, dashuria dhe mirënjohja  janë fjalët kryesore që përshkruajnë Ditën Ndërkombëtare të Gruas - 8 Marsin. Le të na inkurajon kjo  festë që më shumë kohë dhe përpjekje në  çdo ditë të vitit t’ia  kushtojmë barazisë  dhe vlerave për të cilat  angazhohemi  në emër të grave.

Qëndroni të sigurta në vete, të suksesshme, të respektuara dhe të lumtura. Gëzuar 8 Marsi.

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com