Twitter Facebook Youtube

Bordi për politikat e gjuhëve ka aprovuar raportin e komisionit për përzgjedhjen e komisionerit të gjuhëve dhe listën prej tre emrave

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com