Twitter Facebook Youtube

Drejtori i Zyrës për çështje të komunitetve iu bashkua vizitës së Presidentes së Kosovës dhe të Zëvendëskryeministrit në komunat Partesh dhe Kllokot

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com