Twitter Facebook Youtube

Vazhdon bashkepumi I ZÇK-së me komunat e anamoravës
Zyra për Çështje të Komuniteteve vazhdon bashkëpunimin me komunën e Kamenicës, Gjilanit dhe të Novobërdës.

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com