Twitter Facebook Youtube

Takimi i Bordit për politikë gjuhësore

16.10.201211:27

Më 16. Tetor  2012. është mbajtur Takimi i Bordit  për  politikë gjuhësore  në të cilin është diskutuar për dorëheqjen  e Komisionarit të gjuhëve , si dhe  për komisionin për zgjedhjen e komisionarit të ri.

Me propozim të këshilltarit të kryeministrit/drejtor i Zyrës për çështje të komuniteteve i cili ka qenë kryetar i Komisionit për zgjedhjen  e komisonarit të gjuhëve, anëtarët e bordit  njëzërit  miratuan propozimin  që  përbërja e Komisionit të lartëpërmendur të mbetet e njëjtë.

Besim Kajtazi, drejtor i Zyrës ligjore i njoftoi të pranishmit se në  bazë të Ligjit dhe të Rregullores, Kabineti i kryeministrit ka marrë vendim që Srdjn Popovi ć të emërohet  ushtrues detyre i  Komisionarit  të gjuhëve,  për të evituar  vakumin  instutucional. 

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com