Twitter Facebook Youtube

Rrugë e re për banorët e fshatit Oprashkë

19.11.201211:24

19.11.2012. në fshatin  Oprashkë u hap solemnisht rruga e cila këtë fshat e lidh me vendet perreth në  luginën e Osojanit

Në hapjen solemne ishin  të pranishëm  përfaqësuesit  UNDP-së , të Zyrës për çështje të komuniteteve  nga Kabineti i Kryeministrit, KFOR, zyrtarë nga Komuna e  Istogut si dhe banorë lokalë.  

Këtë rrugë a hapi solemnisht drejtori i  Zyrës për çështje të komuniteteve,  Srđan Popović.

Projekti është financuar nga institucionet lart të përmendura.

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com