Twitter Facebook Youtube

U arrit marrëveshja për ndërtimin e qerdhes ne Berivojcë

06.02.201319:30
U arrit marreveshja e bashkepunimit në mes të Zyres per ceshtje te komuniteteve / Zyra e Kryeministrit dhe Komunes se Kamenices,  për ndërtimin e qerdhes në fshatin Berivojcë të Komunës së Kamenicës.

Marrëveshja u nënshkrua nga drejtori I ZÇK-së z. Srdjan Popovic dhe kryetari I komunës së Kamenicës, z. Shaip Surdulli.

Ky projekt do të ofrojë kushtet me te mira për fëmijët parashkollor. Procedurat e implementimit do te udhehiqen nga komuna.

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com