Twitter Facebook Youtube

U vurë gurë themeli per shtepin e familjes Tripkovic

19.04.201308:49

‘Familja me banim të siguruar” është parakusht për çdo shoqëri stabile, po vazhdojmë t ‘iu ndihmojmë  famljeve të rrezikuara në aspektin social  dhe qëllimi ynë është që të ndikojmë drejtpërsëdrejti në përmirësimin e  e kushteve jetësore të qytetarëve, theksoi   z. Popovic

Në vënien e gurë themelit ishte e pranishme  zyrtarja  e lartë e  projekteve në Zyrën për Çështje të komuniteteve të Qeverisë së Kosovës  Safete Graiçevci, nënkrytari i Komunës së Obiliqit-për  komunitete   Predrag  Jovic me bashkëpunëtorë dhe këshilltari politik  nga Amasada e Britanisë Nemanja Jovanovic. Punimet në ndërtimin  e shtëpisë do të zgjasin 30 ditë.

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com