Twitter Facebook Youtube

Donacion i ZÇK-ës për Ekonominë bujqësore në fshatin Lepinë

15.04.201307:33

Më 6 prill të këtij viti Zyra për Çështje të Komuniteteve i dha si donacion Predrag Slavićit , fermer nga Lepina , komuna e Lipjanit , një përzierëse të ushqimit për bagëti.

Gjatë vizitave të rregullta në terren, prona bujqësore e Predrag Slavićit u vlerësua si pronë që ka potencial të madh për zhvillimin e bujqësisë të cilin duhet mbështetur, dhe ai planifikon të hapë një fabrikë të vogël ku do të punësojë disa punëtorë . " Zyra do të vazhdojë të ndihmojë edhe në të ardhmen të gjithë ata që do të punojnë tokën dhe jetojnë nga puna e tyre, "tha Drejtori i Zyrës për Çështje të Komuniteteve, Srdjan Popović i cili gjatë vizitës në këtë fermë qëndroi bashkë me ambasadorin norvegjez, Shkëlqesinë e Tij, z. Jan Braathu.

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com