Twitter Facebook Youtube

Zyra për Çështje të Komuniteve pranë kabinetit të Kryeministrit vazhdon t’iu ndihmojë familjeve që jetojnë në kushte të vështira

01.07.201314:36

Me donacion të Zyrës për Çështje të Komuniteteve  ka përfunduar me sukses ndërtimi i shtëpisë në fshatin Plemetin të Komunës së  Obiliqit.

Çelësat e shtëpisë së sapondërtuar për familjen Tripkovic i dorëzoi Drejtori  e Zyrës për Çështje të Komuniteteve Srdjan Popovic, me ç'rast theksoi se Zyra për Çështje të Komuniteteve edhe në të ardhmen do të vazhdojë t'u  ofrojë ndihmë qytetarëve që jetojnë në kushte të vështira.

"Unë jam shumë i kënaqur që kemi arritur t'iu dalim në ndihmë dhe që edhe ju jeni të kënaqur.  Ne  jemi të vetëdijshëm se ka shumë familje që kanë nevojë për ndihmën tonë, dhe ne gjithmonë do të përpiqemi t'u dalim në ndihmë”, tha Drejtori i Zyrës për Çështje  të Komuniteteve Srdjan Popovic në bisedë me familjen Tripkovic ".

Në ceremoninë e dorëzimit  të çelësave  mori pjesë  Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic dhe Kryetari i Komunës së Obiliqit Mehmet Krasniqi.

Minister Jevtic theksoi se do të mundohet  ti vij në ndihmë kësaj famlje për rregullimin e shtepisë.
 

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com