Twitter Facebook Youtube

Zyra për çështje të komuniteteve të gjithë besimtarëve të besimit mysliman i uron Kurban Bajramin me dëshirë që ta kalojnë festën në paqe dhe me gëzime.

23.09.201514:30
Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com