Twitter Facebook Youtube

Zyra për Çështje të Komuniteteve në Zyrën e Kryeministrit ndihmonë fshatrat e Pejës, me projekte të reja

04.04.201611:13

Në një takim të mbajtur me kryetarin e komunës së Pejës z. Gazmend Muhaxheri, janë nënshkruar dy projekte madhore e shumë të rëndësishme për komunën e Pejës. Marrëveshja e parë do të jetë në dobi të fshatit Jabllanicë e Leshanit, konkretisht realizmin e projektit kanalizimi dhe përfundimi i gropave septike. Ndërsa, marrëveshja e  dytë do t’i sjell fshatit Gorazhdec siguri më të latë jetësore, me anë të montimit të kamerave në këtë fshat.

“Zyra për Çështje të Komuniteteve pranë Zyrës së Kryeministrit do të vazhdoj edhe në të ardhmen me mbështetje të projekteve që kane të bëj me mbrojtjen e të drejtave dhe interesave të komuniteteve jo shumicë në Republikën e Kosovës” ka thënë Sanela Sadikovic nga Zyra e Kryeministrit. 

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com