Twitter Facebook Youtube

INFORMATË E RËNDËSISHME LIDHUR ME KONKURSIN PËR ORGANIZATATAT JOQEVERITARE

26.04.201612:12

Të nderuar,

Për shkak të problemeve teknike që Zyra jonë ka me e-mail adresën dhe me postën hyrëse, konkursi do të vazhdohet edhe për shtatë (7) ditë, deri të marten më 03.02.2016 në orën 16. Lusim të gjithë aplikantët që të sjellin projektin në formë të shtypur në Zyrën për Çështje të Komuniteteve, kati i gjashtë, zyra 606, te Rifadije Haxholli ose Ljubica Jankovic.

Gjithashtu, kërkojmë që të gjithë aplikantët të cilët kërkesat e tyre i kanë dërguar në mënyrë elektronike ose i kanë dorëzuar në arkivë, që të njëjtat t ’i sjellin në formë të shtypur në Zyrën për Çështje të Komuniteteve.

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com