Twitter Facebook Youtube

Njoftim

20.09.201715:05

Të nderuarpërfaqësues të Mediave aplikuese në Programin “Fondi përMbështetjen e Mediave të  Komuniteteve”,

Ju njoftojmë se Zyra për Çështje tëKomuniteteve në Zyrën e Kryeministrit, anulon konkursin e shpallur me datë11.05.2017 për aplikim për ndarjen e granteve nga “Fondi për Mbështetjen eMediave”, të cilat merren me informimin dhe promovimin e komuniteteve nëRepublikën e Kosovës.

Julutem përcillni web faqen e Zyrës për Çështje të Komuniteteve ku edhe do tëinformoheni për kohën e rihapjes së konkursit.

 

Kërkojmë mirëkuptim ngapjesëmarrësit në këtë konkurs.

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com