Twitter Facebook Youtube

Me datë 17.05.2018 është mbajtur edhe një takim i Komisionit për verifikimin e diplomave

28.05.201807:44

Ripërsëritet puna e komisionit të kryesuar nga Besim Kajtazi, Drejtor i Zyrës Ligjore në Zyrën e Presidentit, i cili është edhe kryesues i komisionit. Anëtarët e rinj të komisionit janë: këshilltari politik i Kryeministrit / Drejtori i Zyrës për Çështje të Komuniteteve, Ivan Milojeviç, dhe përfaqësuesja e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Mimoza Jupaj.

Anëtarët e komisionit në takim janë informuar me rendin e ditës, si dhe me numrin e kërkesave që kanë arritur qysh nga Komisioni i kaluar, i cili u mbajt vitin e kaluar dhe Komisioni do të tentoj në të ardhmen për të zgjidhur të gjitha kërkesat e grumbulluara që diplomat e reja që vijnë në verifikim të përpunohen menjëherë.

Takimi i ardhshëm i komisionit është planifikuar për nesër.

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com