Twitter Facebook Youtube

Ivan Milojevic uron festen e Kurban Bajramit

30.07.202011:35

Ivan Milojevic uron festën e Kurban Bajramit

 

Në emër të Zyrës për Çështje të Komunitete dhe në emrin tim, përcjell urimet më të sinqerta për të gjithë besimtarët e besimit islam me rastin e festës së madhe fetare të Bajramit.

 

"Uroj që kjo festë të festohet në paqe, shëndet të mirë me të dashurit tuaj, me inkurajim për ndërtimin dhe respektin shpirtëror. Festoni këto ditë solemnisht dhe në frymën e traditës, me respekt të ndërsjellë dhe le të ketë gjithmonë harmoni dhe mirëkuptim përreth jush."

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com