Twitter Facebook Youtube

Qeveria miratoi rekomandimet e Grupit të punës për reformën e Komisionit të gjuhëve

21.03.201214:42

Të Mërkurën , më 21. Mars , Qeveria me rekomandim të grupit të punës për reformën e Komisionit të gjuhëve, miratoi Rregulloren për Zyrën e Komisionarit të gjuhëve, bashkë me Anekset - Procedurat për zgjedhjen e Komisionarit dhe për Rregulloren u punës së Zyrës , si dhe buxhetin. Gjithashtu, Qeveria i zgjati mandatin grupit të punës për mbështetur dhe siguruar hapat për themelimin e Zyrës së Komisionarit të gjuhëve.

Në javën e ardhshme do të organizohet takimi preliminar me vëzhguesit, të cilëve në këtë mandat të grupit të punës u është bashkëngjitur edhe Ambasada Britanike .

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com