Twitter Facebook Youtube

Janë rinovuar dritaret dhe dyert në shkollën fillore në Novo Brdo dhe ka përfunduar ndërtimin e 2 shtëpive në komunën e Kamenicës

08.05.201211:42

Duke ju falenderuar  Zyrës së Kryeministrit / Zyrës për Çështje të Komuniteteve, si dhe CDF-it, i cili e ka  zbatuar projektin, shkolla fillore në Novo Brdo ka fituar dritare të reja dhe dyer. Drejtori i Zyrës , z. Srdjan Popovic dhe znj. Safeta Grajaçevci, zyrtarë e lartë për grante dhe koordinim, të premten me 4. maj vizituan shkollën dhe morrën pjesë në një ceremoni zyrtare e cila ishte organizuar për të shënuar përfundimin e punimeve.

Drejtori  i Zyrës  ka përshëndetiur të pranishmit dhe i falënderoi autoritetet lokale, stafin e shkollës dhe fëmijët për pritjen e ngrohtë. 

Atë ditë, janë dorëzuar  çelësat për dy shtëpi, një në Kamenicë dhe tjetra në fshatin Bosce, (gjithshtu  komuna e Kamenicës) që janë ndërtuar për dy familje nga komuniteti serb.

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com