Twitter Facebook Youtube

Drejtori i Zyrës për çështje të komunitetve iu bashkua vizitës së Presidentes së Kosovës dhe të Zëvendëskryeministrit në komunat Partesh dhe Kllokot

12.07.201216:17

Më 12. korrik  2012. gjatë  vizitën të cilën e organizoi Presidentja e Kosovës, zonja Atifete Jahjaga, dhe zëvendëskryeministri/ ministër i pishtetit lokal, zoti  Sllobodan  Petroviq,  drejtori  i Zyrës për çështje të  komuniteteve, zoti Sërxhan Popoviq  pati rastin që në bisedë me qytetarët  e komunave të lartpërmendura  të njoftohet  më hollësisht  me  nevojat dhe me  problemet me të cilat ata ballafaqohen.

Në këtë  takim gjithashtu   u definuan hapat e mëtejmë  ofrimin e mbështetjes dhe të ndihnës në aspektin e përmirësimit të kushteve të jetesës për  komunitetet që jetojnë në komunat  Partesh dhe Kllokot.

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com