Twitter Facebook Youtube

Ambasadori norvegjez vizitoi Zyrën për çështje të komuniteteve

17.09.201213:20

Ambasadori norvegjez në Kosovë, zoti Jan Braathu, të Premten më 14. Shtator   vizitoi  Zyrën e Kryeministrit  / Zyrën për çështje të komuniteteve  dhe me këtë rast bisedoi me  Drejtorin e Zyrës , Srđan  Popović. Temë bisedimi ishin aktivtitetet  aktuale të Zyrës për çështje të komuniteteve si dhe  planet e ardhshme. Ambasadori  Braathu ndjek aktivitetet dhe është pjesëmarrës  i shumë projekteve  në të cilat punon Zyra. Ndihmesë të vaçantë ai  ka dhënë me pjesëmarrjene e vet aktive në grupin  e punës për reformën e Komisionit të gjuhëve.

Me këtë rast, Ambasadori theksoi se Ambasada norvegjeze edhe më tuje do të jetë partner i Zyrës për çështje të komunitete dhe do të mbështes përpjekjet në përmirësimin e kushteve të jetesës së të gjitha komuniteteve.

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com