Twitter Facebook Youtube

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë bisedoi me drejtorin e Zyrës për çështje të komuniteteve

26.09.201209:41

Ambasadori i Britanisë së Madhe, Shkëlqesia e Tij  Ian Cliff OBE , të Hënën, më  24. Shtator  vizitoi Zyrën për çështje të komuniteteve , me ç\'rast bisedoi  me drejtorin Srđan Popović.

Temë  bisedide ishin aktivitetet aktuale të  Zyrës për çështje të komuniteteve  , planet e ardhshme, si dhe mënyrat në të cilat  Qeveria e Britanisë së Madhe , nëpërmjet Ambasadës së saj në Kosovë, mund të mbështesë  nismat e Zyrës

Ambasadori Cliff theksoi se Zyra për çështje të komuniteteve  ka mbështetjen e Ambasadës së Britanisë së Madhe, dhe shprehu  kënaqësinë për rezultatet e  deritanishme të Zyrës.  

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com