Twitter Facebook Youtube

Donacioni I Zyres për Çeshte të Komuniteteve do të ndihmojë 6 familjeve në renovim të shtepive

02.10.201215:40

Me donacion te Zyres së Kryeministrit/ Zyres për Çeshte të komuniteteve  dhe me implementim të Komunes së Vushtrris, 5 familje raste sociale në fshatin Prelluzhë dhe një në fshatin Stanofc I ulët janë furnizuar me material ndërtimor për renovim të shtepive.

Sot (01.10,2012 )drejtori I Zyres për Çeshtje të Komuniteteve Z. Srdjan Popovic se bashku me zyrtarët komunal dorzoj në menyre ceremoniale materialin në shtepit e Milan Radomirovic, fsh.Prelluzhë, Nexhmi Duraku fsh. Stanovc I ulët, Ljubisa Milovic fsh. Prelluzhë, Ivana Disic fsh. Prelluzhë, Zorica Kovacevic fsh. Prelluzhë, Milorad Ristic fsh. Prilluzhë.  Me këtë rast Z. Popovic qytetarve të Prelluzhes u tha se ne si zyre jemi të gatshem që të ndihmojmë raste të tilla dhe priojekte të natyrave të ndryshme varesisht nga nevoja që do të paraqitet.

Kërkesat për ndihme dhe përkrahje kishte aritur kohë më parë nga komuna e Vushtrris pas vlersimit te komunës që të ndihmohet këtyre familjeve me qen se jetojn ne kushte te veshtira banimi. Procedura tenderuse jan kryer nga Komuna keshtu qe me nje pune te perbajshkete eshte aritur qe keto 6 familje kete dime rte kalojn ne ambient ma te ngorht dhe ne kushte ma te mira jetese.

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com