Twitter Facebook Youtube

Është emëruar ushtruesi i detyrës për Komisionerin e gjuhëve

10.10.201213:18

Duke marrë parasyshë rrethanat e reja të krijuara me rastin e dorëheqjes së Komisionerit për gjuhët, Qeveria ka marrë vendim për emërimin e një ushtruesi të detyrës së Komisionerit për gjuhët për të shmangur vakumin institucional.

Me 1 tetor 2012, zn.Suzana Salaji ka dhënë dorëhqeje nga pozita e Komisionerit për gjuhët. Arsyet për dorëheqjen kanë qenë tërësisht personale dhe private.

Kabineti i Kryeministrit ka pranuar dorheqjen e zn.Salaji dhe me 9 tetor është emëruar z.Srdjan Popovic si ushtrues detyre në pozitën e Komisionerit për gjuhë, z.Popovic do të kryej këtë funksion deri me zgjedhjen e komisionerit të ri.

Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com